Over Stephanie Vissers

Creatieve en opvallende designs ontwerpen zit er met de paplepel ingegoten. Vanaf het begin ben ik meegenomen in de creatieve wereld van architectuur dankzij mijn opa. Het moment waarop ik wist dat ik de wereld van architectuur wilde verkennen, was toen ik 13 jaar was. Mijn ouderlijk huis werd verbouwd, en mijn ouders namen mij mee naar de afspraken met de architect. Ik kreeg het proces vanaf het begin mee.

Mijn passie voor architectuur en design heb ik gevolgd, door in 2008 architecturale vormgeving en interieurarchitectuur te gaan studeren aan de Academie beeldende kunsten en vormgeving van Maastricht. Vanaf 2015 mag ik mijzelf officieel gediplomeerd interieurarchitect noemen. 

Mijn passie voor excentrieke, aparte en originele architectuur sijpelt door in mijn persoonlijke leefstijl. Ik houd ervan om te reizen, steden te bezoeken die bekend staan om hun architectuur. Ik merk dat, daar waar je het wellicht niet verwacht, je de meest bijzondere inspiratie op doet. Mijn stijl kenmerkt zich daarom ook door creativiteit uit een onverwachte hoek te laten zien, en een opvallend design. 

Tevens een uniek uitgangspunt: Naast een mooi en opvallend interieurplan, kun je bij mij ook terecht voor een lichtplan dat 1-op-1 technisch toepasbaar is voor de aannemer. Ik heb enkele jaren als lichtontwerper gewerkt in de commerciële branche. Hier heb ik de nodige kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verlichting en vormgeving van licht.

Alles wat ik doe, doe ik weloverwogen. Mijn besluit om in 2023 in het diepe te springen en voor mijzelf te beginnen, vond ik daarom enorm spannend. Maar soms moet je gewoon uit je comfort zone om verder te komen, om te zien waartoe je allemaal in staat bent!

Bekijk alvast enkele projecten die ik onder handen heb genomen.

Heb je interesse?

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan vandaag nog contact met mij op.