Pakketten

Om voor jou de keuze zo makkelijk mogelijk te maken, bied ik een aantal pakketten aan waaruit je kunt kiezen. Met deze pakketten weet je wat je kunt verwachten, en met welk financieel plaatje. Het is altijd mogelijk om in overleg het pakket te kiezen dat aansluit op jouw behoefte en situatie. Aanvullende diensten zijn tevens in overleg mogelijk.

Wil je buiten deze pakketten nog wat extra’s, kan ik vrijblijvend een offerte voor je opmaken. 

Wanneer je kiest voor meerdere pakketten, ontvang je een mooie korting. Voor meer informatie over mijn werkwijze, kun je terecht op het overzicht van mijn werkwijze.

Materiaal- en kleuradvies

Bij dit pakket krijg je advies over kleuren en materialen die de ruimte het best tot zijn recht laten komen. De volgende adviezen kunnen onderdeel zijn van dit pakket:

  • Kleuradvies muurverf
  • Advies behang dessins
  • Advies vloer- en raamdecoratie
  • Advies over aankleding zoal meubels, textiel (kussens en plaids), en accessoires
  • Tips en aanwijzingen om meer eenheid te creëren in de ruimte

Wat houd dit pakket in?

De kosten voor dit standaardpakket zijn €295,-, ervan uitgaande dat dit om ruimtes tot ongeveer 50m² gaat1. Meerprijs per ruimte is €195,-.

Dit pakket is vooral bedoeld voor (onder andere) de volgende type ruimtes: Woonkamer, slaapkamer en kinderkamer, maar ook geschikt voor ontvangstruimtes en kantoren.

Lichtplan

Een lichtplan kan jouw interieur en architectuur van de woning of pand naar een hoger niveau tillen. Een lichtplan is daarom zeker aan te raden bij een nieuwbouwproject, of wanneer je de kans hebt nieuwe lichtpunten te plaatsen bij een verbouwing. 

Wat houd dit pakket in?

De kosten voor dit standaardpakket zijn €495,-, per ruimte(max 80m²) of verdieping1. Wanneer je bijvoorbeeld alleen een lichtplan wenst van de keuken of badkamer kan dit al vanaf €245,-. Voor een extra ruimte of verdieping geldt een meerprijs van €195,- bovenop de pakketprijs.

Badkamer- of Keukenontwerp

Ga je jouw badkamer of keuken (ver)bouwen? Wil je advies over kleur, materiaal, of ruimtelijke opstelling? Dan is het badkamer- of keukenontwerp pakket wat je zoekt.

Wat houd dit pakket in?

De kosten voor dit standaardpakket zijn €595,-1. Heb je behoefte aan 3D ontwerptekeningen om het geheel beter te kunnen visualiseren, kan dit al vanaf €295,-2 (bovenop de standaardpakket kosten).

Interieurontwerp

Ga je (ver)bouwen, en wil je graag een interieurontwerp of totaalconcept voor je woon- of zakelijke ruimte? Voor een volledige vormgeving van je woonkamer, maar ook het interieur van je winkel of ontvangstruimte, verwijs ik je naar dit pakket.

Wat houd dit pakket in?

Kosten voor dit standaardpakket zijn €895,-1. Maatwerkmeubels om je interieur écht uniek te maken kan op offerte worden aangevraagd. Dit pakket is uit te breiden met een lichtplan of badkamer/keukenontwerp. Zie pakket interieurontwerp totaal voor het aanbod van een volledig interieurplan. 

Heb je behoefte aan 3D ontwerptekeningen om het geheel beter te kunnen visualiseren, kan dit al vanaf €395,-2 (bovenop de standaardpakket kosten).

Bedoeld voor ruimtes tot ongeveer 80m².

Interieurontwerp Totaal

Dit pakket is bedoeld voor wanneer je graag een interieurontwerp/totaalconcept voor je woonruimte of zakelijk pand. Denk bijvoorbeeld aan een volledige vormgeving van je woonkamer, maar ook het interieur van je winkel of ontvangstruimte. Dit pakket is het meest inclusief; alles van de tegels van je badkamer tot de spotjes in het plafond zitten inbegrepen. Over alles is nagedacht en alles is op elkaar afgestemd.

Wat houd dit pakket in?

Om alles van A tot Z te hebben uitgewerkt, zodat jij lekker aan de slag kunt gaan, kost €1895,-1. Maatwerkmeubels om je interieur écht uniek te maken kan op offerte worden aangevraagd. 

Heb je behoefte aan 3D ontwerptekeningen om het geheel beter te kunnen visualiseren, kan dit al vanaf €395,-2 (bovenop de standaardpakket kosten).

Tuinontwerp

Ben je helemaal verliefd op je interieur? Of heb je reeds een interieurplan van mij ontvangen waar je razend enthousiast over bent, en wil je deze stijl doortrekken naar je tuin? Dan is dit pakket een interessante keuze.

Wat houd dit pakket in?

Een ontwerp voor jouw droomtuin, is al mogelijk vanaf €295,-1.

Details & voorwaarden

Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend. Tijdens dit gesprek kan ik je ook helpen uitzoeken welk pakket het beste bij jouw situatie past. Het kennismakingsgesprek kan aan huis/op locatie, maar eventueel ook telefonisch. Betreft het een bestaande situatie dan is het beter als ik naar de locatie kom en de huidige situatie bekijk. Betreft het een nieuwbouwproject dan is het ook mogelijk het project via telefoon en e-mail te overleggen.

Wil je graag meer persoonlijk advies tijdens het project? Zou het eventueel gewenst zijn dat ik meekijk bij het maken van keuzes, zoals meegaan naar locaties en/of leveranciers? Dat is een optie, dit wordt dan (inclusief reistijd) per uur berekend aan het uurloon. Aanpassingen aan het definitief ontwerp (na oplevering) zijn ook mogelijk als meerwerk.

Meerwerk (alles wat niet binnen het pakket valt) wordt berekend voor een uurloon van €85,- per uur. Voorbeelden van meerwerk zijn:

  • Aanpassingen aan de definitieve tekening.
  • Maatwerkmeubel ontwerp.
  • Persoonlijke begeleiding en extra wensen.

Afhankelijk van jouw locatie kunnen er vanaf 15km afstand van Echt reiskosten van € 0,21 per kilometer in rekening worden gebracht. Ook eventuele parkeerkosten worden doorberekend.

Prijzen zijn inclusief btw. Zie voor meer details de Algemene Voorwaarden.

Voetnoten

1 Uitzonderingen op aanvraag, n.a.v. offerte.

2 Prijs wordt berekend n.a.v. afmetingen ruimte.

Heb je interesse?

Heb je interesse in een gratis kennismakingsgesprek? Plan dan nu een afspraak.