Residentieel

Wat zijn de mogelijkheden?

Ga je beginnen met een verbouwing, of heb je een nieuwbouwwoning waar jij nog volledig je eigen draai aan kunt geven? Dan is het interessant om een interieurontwerp van je woonruimte, keuken of badkamer samen te stellen. Wil je een compleet uitgedacht lichtplan om je (toekomstige) woning de verlichting te geven die het verdient? Of jouw prachtige interieur accentueren? Waar je behoefte ligt, hangt af van verschillende factoren. Door middel van een kennismakingsgesprek kijken we samen naar de must-haves en de nice-to-haves. Op die manier komen we uit op een plan van aanpak en programma van eisen. Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik de wensen, het budget en de bestaande situatie met je door. 

Na het kennismakingsgesprek adviseer ik welk pakket het beste bij je past, en stel ik eventueel een offerte voor je op. Alleen interesse in materiaal- kleuradvies? Ook dit is mogelijk.

Op zoek naar één geheel, inclusief je tuin?

Ben je helemaal verliefd op je interieur, of heb je reeds een interieurplan van mij ontvangen waar je razend enthousiast over bent, en wil je deze stijl doortrekken naar je tuin? Je bent op de juiste pagina beland, tuinontwerp behoort tot een van de vele mogelijkheden die ik aanbied. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Hoe ik te werk ga

Heb ik je interesse gewekt en wil je meer weten over mijn werkwijze? Ik laat het je graag weten via deze knop:

Heb je interesse?

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan vandaag nog contact met mij op.