Werkwijze

Voor elke klant en elk project geldt een persoonlijke aanpak. Ik neem de tijd voor jou en de ruimte die jij wilt aanpakken. Ik kom daarom langs op locatie, zo kan ik direct de ruimte verkennen en alvast ideeën opdoen. Jouw wensen, identiteit en persoonlijkheid staan centraal.

Kennismaking

Wanneer je geïnteresseerd bent in een van de pakketten die ik aanbied, kun je contact met mij opnemen. Ik plan een afspraak met je in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek kan ik de details met je bespreken en eventuele vragen die je hebt beantwoorden. 

Programma van eisen

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek hebben we het over je wensen en visie. We bespreken de must-haves en de nice-to-haves. Dit wordt ook wel een programma van eisen genoemd. We bespreken je wensen en verwachtingen met betrekking tot de bouw of verbouwing van je woning of pand.

Schets fase

Na het in kaart brengen van je programma van eisen en akkoord van het financiële plaatje, ga ik aan de slag met het schetsontwerp. Tijdens een tussentijdse presentatie leg ik een aantal concept-ontwerpen voor. Je kiest een ontwerp waar jouw voorkeur naar uit gaat. Dat ontwerp ga ik verder uitwerken in de definitieve fase.

Definitieve fase

Het gekozen ontwerp wordt uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Ik maak van het schetsontwerp een presentatietekening compleet met een bijpassend moodboard en materiaal- en kleuradvies. Dit kun je ook aanvullen met een geheel aansluitend lichtplan. Heb je (maat)werktekeningen nodig voor interieurbouwers en leveranciers? Dat wordt in de definitieve fase uitgewerkt. Wil je het gedoe van offerte aanvragen liever overslaan? Ook dit kan ik je uit handen nemen. Met de tekeningen kan ik offertes aanvragen bij interieurbouwers en leveranciers.

Indien gewenst kan dit aangevuld worden met een bijpassend lichtplan. In deze fase worden ook eventuele (maat)werktekeningen gemaakt. Deze worden in detail inclusief aanzichten uitgewerkt. Met deze tekeningen kan ik indien gewenst offertes voor je aanvragen bij interieurbouwers en leveranciers.

Keuzebegeleiding

Wanneer je het interieurplan in handen hebt, kun je in principe zelf aan de slag. Het kan overweldigend zijn, om deze hele voorbereiding verder op te pakken. Om die keuzestress bij je weg te nemen, kun je bij mij ook terecht voor verdere begeleiding in de voorbereiding en tijdens de bouwfase. Hiervoor wordt apart een uurloon gerekend. Wil je dat ik jou hierin ontzorg? Neem gerust contact met mij op via telefoon of e-mail. Ik licht het graag verder toe tijdens een persoonlijk gesprek.

Contact opnemen

Heb je vragen over mijn werkwijze of wil je een plan op maat? Laten we dat bespreken tijdens een persoonlijk contactmoment. Bel of mail mij.

Heb je interesse?

Heb je interesse in een gratis kennismakingsgesprek? Plan dan nu een afspraak.