Services

Wat biedt SV design

Jouw ideale interieur begint bij een goede basis, het design. Ik neem de tijd om alle wensen, stijlen, must-haves en absolute no-go’s met jou door te nemen. Aan de tekentafel ga ik te werk om jouw droom op papier te zetten. Afhankelijk van het pakket dat je uiteindelijk kiest, ontvang je een gedetailleerde uitwerking van het concept. Hierin staat alles wat jij nodig hebt om met de (ver)bouw(ing) van jouw woonruimte of bedrijspand uit te laten voeren.

Lees meer over mijn werkwijze.

Residentieel

Voor zowel een verbouwing van één ruimte, als een volledige nieuwbouw-woning, bied ik verschillende pakketten aan. Denk aan een interieurplan, badkamer ontwerp, lichtplan, of een combinatiepakket. Wat heb jij nodig, waar heb jij behoefte aan? Samen kijken we voor een passend plan.

Kantoor

Ben je op zoek naar een design dat de identiteit van jouw bedrijf reflecteert? Onderscheid jezelf voor je klanten, creëer een plek waarbij jouw werknemers op hun productiefst zijn. Ook hierbij speelt inrichting een rol. Laat mij voor jou de ideale werkruimte of ontvangstruimte vormgeven.

Hospitality – Retail

Geef jouw klanten de aandacht die ze verdienen. Jouw interieur draagt bij aan het totaalplaatje. Jouw Tiki-stijl cocktailbar, je authentieke barbershop of jouw Retro-boutique; ik geef jou de creatieve inzichten en het complete ontwerp om er mee aan de slag te gaan, zodat jij jouw ideale klant naar je toe trekt. 

Heb je interesse?

Heb je interesse in een vrijblijvend adviesgesprek? Neem dan vandaag nog contact met mij op.